Bekijk onze
producten

Afhalen elke dag mogelijk:

zaterdag 1 mei 2021 (Dag van de Arbeid 10u-15u)

Afhalen elke dag mogelijk:

zaterdag 1 mei 2021 (Dag van de Arbeid 10u-15u)

Doenya Sessions

Bezoek showtuin

Vrij Toegankelijk zonder Afspraak!  

De buiten showroom met een heel groot aantal Speeltoestellen ( Blue Rabbit, Snuggly, Boisy ) en Voetbaldoelen ( Calzio ) is zonder afspraak te bezoeken met uw eigen gezinsbubbel. Door een tekort aan BergToys trampolines en gocarts hebben wij besloten om deze tijdelijk niet meer op te stellen in onze showroom en meer open ruimte te creëren voor ieders veiligheid.   

Wil u graag een medewerker spreken, een offerte aanvragen of een bestelling doen ter plaatsen, dan vragen wij u een afspraak te maken via onderstaande kalender! Wij houden voor u een tijdspanne van een half uur vrij, zodat wij u toch nog voldoende kunnen informeren en hiervoor dus ruim de tijd nemen.  

Afhalen kan zonder afspraak, hiervoor meld u zich aan Collect & Go afdeling, dit is een afzonderlijke ingang van de showroom! U schuift netjes buiten aan de poort aan en wacht wanneer de magazijnier u komt halen. Hierbij is het ten strengste verboden bij een Collect & Go om de magazijnen binnen te betreden bij de afhaling.  

Wij vragen u om ten alle tijden respect te houden met de Social Distancing en uw mondmasker gedurende uw bezoek steeds op te houden.

Eerstvolgende sessies

Geen gepast sessiemoment voor jou? Contacteer ons voor een sessie op maat.

Details

Duurtijd: 30 minuten

Locatie: Showtuin Doenya - Bannerlaan 40d, Grobbendonk

Kosten: gratis deelname

Onbekend Doenya Sessions

Scava Sessions
Bezoek showtuin

Showtuin Doenya - Bannerlaan 40d, Grobbendonk

Gratis deelname

  • Sessiemomenten:
  • donderdag 22 april 16u00
  • vrijdag 23 april 10u00
Gratis inschrijven