Bekijk onze
producten

Showroom open in het weekend : zaterdag: 10u-17u - zondag: 10u-15u

Showroom open in het weekend : zaterdag: 10u-17u - zondag: 10u-15u

Doenya showroom

Doenya Showroom

Wij begrijpen dat vele nog graag nog een fysieke winkel binnenstappen om een speeltoestel, schommel, zandbak of voetbaldoel te kunnen bekijken, vergelijken en zeker de kwaliteit te willen aanvoelen. Dan ben je Doenya aan het goede adres te Grobbendonk. Verder hebben wij als fabrikant dan ook besloten om niet al onze producten Online te plaatsen, omdat voor sommige hoogkwalitatieve producten wel een woordje uitleg nodig is ipv van enkel foto’s en prijzen te vergelijken.

In onze showtuin loop je rond en zie je de verschillende speeltorens en voetbaldoelen opgesteld zoals ze in je eigen tuin zouden staan. Zo heb je meteen een beter idee van wat je kan verwachten. Je kan dadelijk inschatten of het speeltoestel of voetbaldoelen past in de door jou voorziene plaats.

Geen houtexpert? Midden of Noord-Europees hout, Douglas, Grenen of Vurenhout, C18-C24 kwaliteitshoutnorm, minimale dikte van palen en planken, platformhoogte 120 of 150 cm, ronde of vierkante palen, kortom zoveel om uit te zoeken of je het juiste in huis haalt? Laat je adviseren door onze specialisten.

Je weet niet goed waar beginnen met zoveel verschillende modellen en merken? Onze verkopers begeleiden je graag bij het realiseren van je eigen speelparadijs. Ontdek in onze showroom naast de speeltoestellen en Schommels van Blue Rabbit, Snuggly & Boisy zeker ook de speeltoestellen van onze collega’s Jungle Gym, Wickey & Fatmoose. Maak een juiste vergelijking op basis van je eigen ervaring in onze showroom, onze verkopers begeleiden je graag bij het realiseren van jouw speelparadijs.

Dankzij onze jaren lange ervaring in het hout, zowel in aankoop door onze zoektocht in verschillende Europese houtfabrieken, als van de realisatie die zijn ontstaan door onze eigen ontwerpen en productie, tover je je tuin eenvoudig om in een waar speelparadijs.

Doenya is de Nr. 1 in houtproductie, maar ook als voetbaldoelen producent zijn wij niet weg te slaan uit de meeste voetbalclubs in de BeNeLux en in tuinen. Daarnaast verkopen wij ook nog kwaliteitsvolle trampolines & Go-Karts, … maar deze laatste staan voorlopig niet opgesteld wegens plaatsgebrek, binnenkort zijn ze weer te bewonderen!

Bezoek onze showtuin Bannerlaan 40 te Grobbendonk en laat je betoveren door onze kwaliteit!

Op zoek naar nog wat praktische informatie over onze showroom?

Bekijk onze openingsuren, onze adresgegevens en de routebeschrijving.

Doenya showroom