Bekijk onze
producten

Voetbaltafels met een persoonlijke touch

Een voetbaltafel voor je bedrijf, organisatie, club, winkel, ... met je eigen logo en in je eigen kleuren, voor een ongekende promotie van jouw merk!

Of een voetbaltafel voor bij je thuis, in je favoriete kleuren of met het logo van je favoriete voetbalclub of merk.

Alles is mogelijk met onze personalisatieservice van de Garlando voetbaltafels. Tover je voetbaltafel om in een uniek stuk: van een kleine sticker op de zijkant tot een volledige bestickering van boven tot onder.

Zet je merk extra in de kijker

Het bedrukken van je Garlando voetbaltafel geeft een geheel nieuwe dimensie aan je promotie omdat deze manier van bedrijfspromotie niet alleen te zien maar ook te gebruiken is. Hierdoor komt de te verspreiden boodschap nadrukkelijker tot uiting.

De reeds door velen beaamde kwaliteit van de Garlando voetbaltafel betekent ook dat de levensduur van de boodschap die de tafel vertegenwoordigt lang en duurzaam zal zijn.

In Europa hebben reeds vele bedrijven en organisaties het nut van deze promotievorm ervaren, onder andere Jupiler, Carlsberg, Heineken, Continental, DHL, Canon, Grohe en gerenomeerde voetbalclubs zoals Ajax, Inter Milaan, Bayern Munchen, Juventus en nog vele andere bedrijven en clubs hebben hun eigen unieke én custom voetbaltafel.

Enkele voorbeelden van gepersonaliseerde tafelvoetbaltafels

+23

Bovenstaande tafelvoetbaltafels zijn door Garlando gepersonaliseerde voetbaltafels, deze voetbaltafels zijn niet te koop.

Oplossingen voor ieders budget

De personalisatie van je voetbaltafel kan starten bij een subtiel logo op de zijkant van de tafel over een volledige bedrukking van de buitenkant van de tafel tot een full option bedrukking van de ganse tafel.

Je kan zelf bepalen welke voetbaltafel je kiest en hoe ver en hoe uniek je gaat in de personalisatie.

In het kort zijn er 3 mogelijke personalisaties:

1. Budget personalisatie

Doe-het-zelf oplossing

Bij de Budget personalisatie ga je als klant zelf aan de slag. Je maakt zelf een ontwerp en je gaat zelf op zoek naar een geschikte partner voor de bedrukking van je voetbaltafel.

Dit kan gaan van een sticker met je logo op de zijkant van de tafel tot een full wrap.

Je hebt de keuze uit het ganse aanbod Garlando voetbaltafels, aanraders zijn de Garlando G-500 Pure White en de Garlando Maracana White Munt. Beide voetbaltafels hebben een wit met zilvergrijze kleursamenstelling en zijn daardoor uitermate beschikt voor een bedrukking met een uitgebreid kleurenpallet.

Bekijk en vergelijk de prijzen voor een Budget personalisatie.

2. Comfort personalisatie

Bedrukking van de buitenkant

De Comfort personalisatie biedt je wat meer mogelijkheden. Hierbij zorgen wij voor het ontwerp en de bedrukking van je voetbaltafel.

Hierbij wordt de volledige buitenkant van de voetbaltafel in een persoonlijk jasje gestoken. Dit zijn de lange en korte buitenzijdes en daarbij ook de velden onder de scoretellers. Ook de poppen kunnen in een ander jasje gestoken worden.

Deze personalisatie is enkel mogelijk bij de Garlando G-500 Pure White. Door z'n wit met zilvergrijze kleursamenstelling is deze voetbaltafel de perfecte tafel voor een personalisatie.

Bekijk en vergelijk de prijzen voor een Comfort personalisatie.

3. Premium personalisatie

Full option bedrukking

Voor zij die de ganse voetbaltafel met een unieke en persoonlijke saus willen overgieten is er de Premium personalisatie. De fabrikant Garlando gaat daarbij in Italië aan het werk om voor jou een ontwerp op maat te maken en een unieke voetbaltafel voor je af te leveren.

Zowel de volledige buitenkant (lange en korte buitenzijde en de velden onder de scoretellers), de binnenkant (lange en korte binnenzijdes) als het speelveld kunnen hierbij onder handen genomen worden. Bovendien kunnen ook de poppen in een kleur naar keuze worden gegoten.

De voetbaltafel wordt in de fabriek pas na de bedrukking geassembleerd, wat zorgt voor een onberispelijke afwerking en lange levensduur.

De Premium personalisatie kan toegepast worden op meer dan 30 voetbaltafels, dit is bijna het volledige aanbod. De meest gekozen tafels zijn de Garlando G-500 en de Garlando G-2000 omwille van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor wie op zoek is naar iets meer comfort zijn er de G-500 Evolution en de G-2000 Evolution die dankzij de stelpootjes en handvaten met ergonomische grip net dat tikkeltje meer te bieden hebben. Deze Evolution tafelvoetbaltafels zijn trouwens ook te upgraden naar telescopische stangen met plastic poppen of doorlopende stangen met houten poppen.

Bij commerciële tafelvoetbaltafels (met bovenglasplaat en/of muntinworp) wordt er voor de bedrukking van de buitenkant en de binnenkant een meerprijs aangerekend, dit omwille van de extra vlakken t.o.v. de standaard voetbaltafels.

Bekijk en vergelijk de prijzen voor een Premium personalisatie.

Enkele Premium personalisaties in detail

FXmedia - Premium personalisatie voetbaltafel

Stardekk - Premium personalisatie voetbaltafel

Vergelijking in personalisatie

In onderstaande tabel hebben we de verschillende types personalisatie opgelijst met daarbij de beschikbare mogelijkheden en kosten.

Personalisatie 1. Budget 2. Comfort 3. Premium
Uitvoerder personalisatie jij als klant Doenya Garlando.com
Vaste kosten
Opstartkosten éénmalig, ook bij meerdere stuks € 99,- € 249,-
Ontwerpkosten ontwerp door klant m.b.v. templates € 0,- € 0,- € 0,-
Ontwerpkosten ontwerp door Doenya (comfort) of Garlando (premium) € 149,- € 199,-
Bedrukking
Bedrukking buitenkant en scoretellerveld lange en korte buitenzijdes + velden onder scoretellers € 229,- € 239,-  
Bedrukking binnenkant lange en korte binnenzijdes € 139,-  
Bedrukking speelveld inclusief upgrade naar glasplaat speelveld € 119,-
Opties
Upgrade naar andere kleur plastic poppen 15+ beschikbare kleuren, prijs per team, incl. scoretellers € 29,- € 29,-
Upgrade naar houten poppen 4 beschikbare kleuren, enkel met doorlopende stangen enkel mogelijk bij beperkt aantal voetbaltafels € 129,- € 129,-
Uprade naar telescopische stangen enkel met plastic poppen mogelijk bij groot aantal voetbaltafels € 39,-
Personalisatie poppen wijziging van de vorm
Allerlei
Moment van bedrukking vóór of na assemblage van het tafelkabinet na na vóór
Wachttijd in werkdagen, na goedkeuring ontwerp 5-10 20-25
Geschikte voetbaltafels kies naargelang het gebruik onbeperkt 1 30+

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Bij commerciële tafelvoetbaltafels (met bovenglasplaat en/of muntinworp) wordt er voor de bedrukking van de buitenkant en de binnenkant een meerprijs aangerekend, dit omwille van de extra vlakken t.o.v. de standaard voetbaltafels. Bekijk hier onder de details van de desbetreffende personalisatieoptie voor de juiste meerprijs.

Personalisatie in detail

Elke personalisatieoptie heeft zijn eigen mogelijkheden en kosten. Hieronder gaan we wat dieper in op al deze mogelijkheden.

Uitvoerder personalisatie

2. Comfort 3. Premium
Doenya Garlando.com

De uitvoerder van de personalisatie, meer bepaald van de bedrukking, is bij de 3 mogelijke personalisaties verschillend:

 • bij de Budget optie ga je als klant zelf aan de slag
  of ga je zelf op zoek naar een geschikte partner,
 • bij de Comfort optie gaan wij Doenya aan het werk
  in samenwerking met onze vaste reclamepartner,
 • bij de Premium optie gaat de fabrikant Garlando over tot actie
  alles gebeurt in huis bij Garlando Italië.

Vaste kosten

Aan een aantal personalisatieopties zijn er vaste kosten verbonden. Hoeveel deze bedragen en of ze van toepassing zijn is voor elke optie verschillend.

Opstartkosten

2. Comfort 3. Premium
€ 99,- € 249,-

De opstartkosten zijn enkel van toepassing bij de Comfort en Premium personalisaties en deze omvatten hoofdzakelijk de instelkosten bij de drukkerij.

Bij meerdere gepersonaliseerde voetbaltafels zijn de opstartkosten uiteraard éénmalig te betalen indien het telkens hetzelfde ontwerp betreft.

Ontwerpkosten

2. Comfort 3. Premium
€ 149,- € 199,-

Inzake ontwerpkosten zijn er in grote lijnen 2 mogelijkheden:

 • jij als klant zorgt zelf voor het ontwerp,
 • Doenya of Garlando zorgt voor het ontwerp.

Bij de Budget personalisatie dien jij als klant uiteraard zelf een ontwerp van de personalisatie te maken. Ook bij de Comfort en Premium personalisaties kan jij zelf een ontwerp aanleveren, in dat geval vervallen uiteraard de ontwerpkosten. Het ontwerp dient te worden aangeleverd op basis van templates van de gekozen voetbaltafel dewelke worden voorzien door de fabrikant.

Wanneer je zelf instaat voor het ontwerp kan je je fantasie zonder twijfel de vrije loop laten en zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt. Maak een origineel ontwerp en laat je voetbaltafel nog meer in het oog springen.

Bij de Comfort en Premium personalisaties kunnen ook respectievelijk Doenya en de fabrikant Garlando instaan voor het ontwerp van de personalisatie. Jij als klant geeft de gewenste kleuren door, samen met je andere wensen en bezorgt ons je logo's en eventueel foto's in hoge resolutie. Na het ontwerp krijg je eerst een voorproef te zien waarna je nog éénmalig enkele wijzigingen kan laten uitvoeren alvorens het ontwerp definitief wordt afgedrukt.

Bij meerdere gepersonaliseerde voetbaltafels zijn de ontwerpkosten uiteraard éénmalig te betalen indien het telkens hetzelfde ontwerp betreft.

Annulatie opdracht na ontwerp

2. Comfort 3. Premium
€ 109,- € 109,-

Mocht de opdracht om eender welke reden na het ontwerp niet doorgaan dan wordt er forfaitair bedrag aangerekend voor de gemaakte kosten voor het ontwerp.

Bij meerdere gepersonaliseerde voetbaltafels zijn de annulatiekosten uiteraard éénmalig te betalen indien het telkens hetzelfde ontwerp betreft.

Bedrukking

Verschillende onderdelen van elke voetbaltafel kunnen bedrukt worden. De kosten zijn voor elk onderdeel verschillend, alsook de mogelijkheden wat betreft de onderdelen zelf en de manier van bedrukken.

Bij de Budget personalisatie zal de bedrukkking eerder beperkt zijn tot één of meerdere uitgesneden stickers die op de tafel worden gekleefd, op één of meerdere plaatsen naar keuze.

De Comfort en Premium personalisaties daarentegen bieden meer mogelijkheden en hebben ook een mooiere en meer kwaliteitsvolle afwerking. Hierbij wordt namelijk de volledige oppervlakte tot aan de randen bedrukt.

Bedrukkingstechniek

De bedrukkingstechniek is bij de Comfort en Premium personalisaties grotendeels gelijklopend.

De stickers zijn vervaardigd van PVC en overlegd met laminaat. Deze overlegging met laminaat is ten eerste ter bescherming maar ook om een mooi foto-effect te creëren.

De PVC stickers worden geprint met behulp van hoge-resolutie printers dewelke zijn uitgerust met professionele inktcardridges, wat resulteert in hoge-kwaliteitsafbeeldingen en een uitstekende kleurbescherming. Eenmaal geprint wordt de PVC sticker voorzien van een laminaatlaag.

Bij de Comfort personalisatie wordt de sticker manueel op de tafel bevestigd door onze gespecialiseerde partner en zorgt hij voor een professionele afwerking. Bij de Premium personalisatie wordt de sticker bij Garlando Italië in de fabriek door een speciaal daarvoor ontworpen machine op elk onderdeel gerold, om de bevestiging vlak en duurzaam te maken.

Bedrukking buitenkant en scoretellerveld

2. Comfort 3. Premium
€ 229,- € 239,-  

De bedrukking van de buitenkant van de voetbaltafel omvat zowel de lange als de korte buitenzijdes alsook de scoretellervelden, dit zijn de horizontale vlakken onder de scoretellers.

Wanneer bij een Premium personalisatie een commerciële voetbaltafel (met glas en/of muntinworp) wordt bedrukt dan geldt er een meerprijs van € 30,00 (totaal € 269,00).

De bedrukking van de buitenkant en bijgevolg ook onderstaande voorbeelden zijn enkel van toepassing op de Comfort en Premium personalisatie.

Voorbeelden buitenkant lange zijde

Voorbeelden buitenkant korte zijde

Voorbeelden buitenkant scoretellerveld

Bedrukking binnenkant

2. Comfort 3. Premium
€ 139,-  

De bedrukking van de binnenkant van de voetbaltafel omvat de lange en de korte binnenzijdes.

Wanneer bij een Premium personalisatie een commerciële voetbaltafel (met glas en/of muntinworp) wordt bedrukt dan geldt er een meerprijs van € -10,00 (totaal € 129,00).

De bedrukking van de binnenkant en bijgevolg ook onderstaande voorbeelden zijn enkel van toepassing op de Premium personalisatie.

Voorbeelden binnenkant lange zijde

Voorbeelden binnenkant korte zijde

Bedrukking speelveld

2. Comfort 3. Premium
€ 119,-

Om het plaatje volledig af te maken kan ook het speelveld in passende kleuren gezet worden, met of zonder vemelding van je logo.

Wanneer de gekozen tafelvoetbaltafel nog geen glazen speelveld heeft wordt bij de bedrukking van het speelveld automatisch een gratis upgrade voorzien naar een speelveld in glasplaat, ter bescherming van de bedrukking.

De bedrukking van het speelveld en bijgevolg ook onderstaande voorbeelden zijn enkel van toepassing op de Premium personalisatie.

Voorbeelden speelveld

Opties

Naast de personalisatie van de tafel kunnen ook de poppen (of spelers) en/of de stangen een upgrade ondergaan.

Niet alle upgrades zijn bij elke voetbaltafel beschikbaar, maak daarom eerst je keuze uit de beschikbare tafels met de mogelijke upgrades in gedachten. Uitzondering hierop is de Comfort personalisatie dewelke enkel mogelijk is met de Garlando G-500 Pure White voetbaltafel.

Upgrade naar andere kleur plastic poppen

2. Comfort 3. Premium
€ 29,- € 29,-

Alle voetbaltafels zijn standaard voorzien van plastic poppen, deze worden in één stuk op de stangen gegoten en zijn daardoor onbreekbaar.

Elk team heeft zijn eigen kleur met scoretellers in dezelfde kleur. Welke kleuren er standaard voorzien zijn is voor elke tafel anders, de meest voorkomende combinatie is rood tegen blauw.

De kleurencombinatie van jouw tafel is telkens één van onderstaande standaardcombinaties:

Kleur team 1 Kleur team 2
Rood Blauw
Wit Blauw
Zwart Grijs
Wit Grijs

De kleuren op het scherm wijken af van de kleuren in de werkelijkheid.

Naargelang de kleuren van je ontwerp kan je de kleur van één of beide teams wijzigen naar een passende kleur. Samen met de kleur van de poppen wordt ook de kleur van de scoreteller aangepast. Een pop is telkens gegoten in één kleur (enkele uitzonderingen met geschroefde meerkleurige plastic poppen buiten beschouwing gelaten), één team kan dus niet meerdere kleuren hebben (bijvoorbeeld het shirt en de short in een ander kleur).

De volgende kleuren zijn beschikbaar voor de plastic poppen:

Kleur Code
Donkerrood Pantone Coated 194 C
Rood Standaard kleur
Lichtrood Pantone Coated 180 C
Oranje Pantone Coated Orange 021 C
Donkergeel Pantone Coated 123 C
Lichtgeel Pantone Coated 108 C
Groen Pantone Coated 349 C
Lichtblauw Pantone Coated 2905 C
Blauw Standaard kleur
Donkerblauw Pantone Coated 293 C
Magenta Pantone Process Magenta C
Wit Standaard kleur
Grijs Standaard kleur
Grijs Pantone Coated 421 C
Ivoor Pantone Coated 7500 C
Bruin Pantone Coated 4705 C
Zwart Pantone Coated Black C
Zwart Standaard kleur

De kleuren op het scherm wijken af van de kleuren in de werkelijkheid. De kleuren en codes zijn niet 100% de precieze pantone kleuren.

De vermelde prijs is telkens de prijs per team. Wanneer de standaard kleur van één team geschikt is voor je ontwerp dien je uiteraard enkel de kleur van het andere team te wijzigen.

De upgrade naar een andere kleur voor de plastic poppen is enkel van toepassing op de Comfort en Premium personalisatie.

Upgrade naar houten poppen

2. Comfort 3. Premium
€ 129,- € 129,-

Alle voetbaltafels zijn standaard voorzien van plastic poppen. Bij een aantal modellen is er ook een mogelijkheid om te upgraden naar houten poppen voor het ultieme cafétafelvoetbal gevoel.

De houten poppen worden in tegenstelling tot de plastic poppen niet op de stangen gegoten maar wel gefixeerd met bout en moer. Dit heeft tot gevolg dat de houten poppen enkel mogelijk zijn in combinatie met doorlopende stangen, dus niet met telescopische stangen.

De upgrade naar houten poppen is beschikbaar bij deze tafelvoetbaltafels:

De houten poppen zijn in tegenstelling tot de plastic poppen niet in één kleur maar telkens in 2 kleuren. De volgende kleuren zijn beschikbaar voor de houten poppen:

Kleur shirt Kleur short
Zwart Wit
Wit Zwart
Rood Wit
Blauw Wit

De kleuren op het scherm wijken af van de kleuren in de werkelijkheid.

De vermelde prijs is de totaalprijs voor beide teams. Samen met de kleuren van de poppen worden ook de kleuren van de scoretellers aangepast.

De upgrade naar houten poppen is enkel van toepassing op de Comfort en Premium personalisatie. Deze upgrade is enkel mogelijk bij een beperkt aantal voetbaltafels (zie bovenstaande lijst).

Upgrade naar telescopische stangen

2. Comfort 3. Premium
€ 39,-

Alle voetbaltafels zijn standaard voorzien van doorlopende stangen. Bij een aantal modellen is er ook een mogelijkheid om te upgraden naar telescopische poppen voor meer veiligheid.

Bij de doorlopende stangen steken de stangen namelijk uit het kabinet, aan de tegenoverliggende zijde van de handvaten. Wanneer een speler een stang naar zich toetrekt steekt de stang slechts een klein stukje uit het kabinet, wanneer een speler een stang van zich wegduwt steekt de stang aan de andere kant verder uit het kabinet.

Hoewel dit de internationale standaard is voor competitievoetbaltafels kan dit gezien worden als een veiligheidsrisico voor kleine(re) kinderen. De uitstekende stangen kunnen namelijk het hoofd (en ogen) van kinderen raken.

Meer veiligheid voor kinderen

Om dit te voorkomen zijn er voor een groot aantal voetbaltafels ook telescopische stangen beschikbaar. Bij deze oplossing gaan de stangen aan de tegenoverliggende zijde niet uit het kabinet. De telescopische stangen bestaan namelijk uit 2 staven waarbij de staaf met de spelers over een andere staaf schuift, en ze daardoor binnen het kabinet blijft.

Deze oplossing wordt door de fabrikant aangeraden wanneer de voetbaltafel bedoeld is voor kinderen of in het geval de tafel in een ruimte wordt geplaatst waar ook kinderen aanwezig zijn.

Telescopische stangen zijn enkel mogelijk in combinatie met plastic poppen, dit is de standaard situatie. Telescopische stangen zijn niet mogelijk wanneer er wordt gekozen voor de upgrade naar houten poppen. Het merendeel van de Garlando voetbaltafels (enkele uitzonderingen buiten beschouwing gelaten) is geschikt voor een upgrade naar telescopische stangen, dit staat telkens vermeld bij elke voetbaltafel.

De upgrade naar telescopische stangen is enkel van toepassing op de Premium personalisatie. Deze upgrade is niet van toepassing op de Comfort personalisatie omdat deze enkel mogelijk is met de Garlando G-500 Pure White voetbaltafel dewelke niet beschikbaar is met telescopische stangen.

Personalisatie poppen

2. Comfort 3. Premium

Veel van onze klanten willen graag nog een stapje verder gaan in de personalisatie en hebben ook de wens om de poppen zelf verder te personaliseren.

Wij mochten de volgende vragen reeds ontvangen van onze klanten:

 • plastic poppen met meerdere kleuren (shirt en short in een verschillende kleur),
 • plastic poppen met een individuele bedrukking (rugnummers en/of reclame op de truitjes),
 • plastic poppen in een andere vorm (in de vorm van de mascotte van het merk).

Deze aanpassingen zijn helaas voorlopig niet mogelijk. Bij de fabrikant Garlando zijn deze aanpassingen dikwijls technisch niet mogelijk of vallen de kosten te hoog uit door de beperkte oplage.

De wereld van 3D printing is echter volop in ontwikkeling en in de toekomst worden deze personalisaties misschien wel mogelijk.

Wanneer je zelf aan de slag gaat met een 3D printer kunnen de plastic poppen niet op de stagen gegoten worden (zoals bij de fabrikant Garlando) maar in combinatie met stangen voor houten poppen (waarbij de fixatie gebeurt met bout en moer) kunnen de geprinte plastic poppen wel gemonteerd worden.

3D modellen van gepersonaliseerde poppen

Onderstaande 3D modellen tonen aan dat de eerste stappen richting gepersonaliseerde poppen gezet zijn.

© 3D modellen door MrArtiusArt op TurboSquid.

Met de nodige creativiteit kan je niet alleen de poppen personaliseren maar kan je ook de scoretellers in een eigen jasje steken.

Zoals reeds vermeld is dit voorlopig niet mogelijk binnen één van onze personalisatiemogelijkheden en moet je hiervoor zelf aan de slag.

Allerlei

Naast de verschillende vormen van personalisatie (bedrukking, kleuren, ...) zijn er nog enkele andere factoren waar rekening met kan worden gehouden bij de keuze tussen de verschillende personalisatieopties.

Moment van bedrukking

2. Comfort 3. Premium
na vóór

Het moment van de bedrukking is niet hetzelfde bij de verschillende personalisatieopties. Afhankelijk van de optie gebeurt dit vóór of na de assemblage van het tafelkabinet.

Bij de Premium personalisatie gebeurt alles bij de fabrikant Garlando in Italië. Dit heeft tot gevolg dat de bedrukking kan gebeuren vóór de assemblage van het kabinet van de voetbaltafel. De bedrukking kan daardoor soms tot over de rand gaan (waarna deze wordt bedekt met een ander onderdeel) voor een onberispelijke afwerking.

Bij de Budget en Comfort personalisatie is het kabinet reeds gemonteerd, de bedrukking gebeurt dus na de assemblage.

Assemblage - Montage

Met de assemblage wordt niet de volledige montage van de voetbaltafel bedoeld, enkel de montage van het kabinet: zijkanten, scoretellervelden en speelveld.

De montage van de rest van de voetbaltafel (stangen en poten) is dus nooit inbegrepen bij de personalisatie. De prijs voor de montage wordt telkens apart vermeld bij elke voetbaltafel (indien de montage door ons kan worden uitgevoerd).

Wachttijd

2. Comfort 3. Premium
5-10 20-25

Na de goedkeuring van het ontwerp neemt de bedrukking van de voetbaltafel nog enige tijd in beslag.

Omdat de Comfort personalisatie in eigen beheer gebeurt is deze wachttijd eerder beperkt.

De Premium personalisatie gebeurt bij de fabrikant Garlando in Italië en heeft wat meer tijd nodig, mede door de speciale bedrukkingstechniek en een langere levertijd vanuit Italië.

Het vermelde aantal werkdagen is altijd een richtgetal, bij grote drukte kan de wachttijd oplopen.

Geschikte voetbaltafels

2. Comfort 3. Premium
1 30+

Bij de Budget personalisatie is de keuze uit de voetbaltafels quasi onbeperkt. Omdat je als klant zelf instaat voor de personalisatie kan je eender welke voetbaltafel nemen uit het uitgebreide aanbod.

De Comfort personalisatie is beperkt tot slechts één voetbaltafel: de Garlando G-500 Pure White. Door z'n wit met zilvergrijze kleursamenstelling is deze voetbaltafel uitermate beschikt voor een bedrukking met een uitgebreid kleurenpallet en is het bijgevolg de perfecte tafel voor een Comfort personalisatie.

Bij de Premium personalisatie is bijna het volledige aanbod Garlando voetbaltafels geschikt. Enkel de Garlando Kids voetbaltafels zijn ongeschikt en ook de kleinere Garlando Indoor voetbaltafels (met geschroefde plastic poppen) worden door de fabrikant afgeraden voor een personalisatie. De rest van het Garlando aanbod, dit zijn nog meer dan 30 tafels, komen wel in aanmerking voor de Premium personalisatie.

Welke voetbaltafel kiezen?

Maak altijd een weloverwogen keuze in functie van het gebruik van de tafel. Houd hierbij rekening met de volgende factoren:

 • gebruik door hoofdzakelijk volwassenen of kinderen,
 • gebruik onder toezicht of vrij gebruik zonder toezicht,
 • gebruik door bekenden of ook door onbekenden (bijvoorbeeld een sportkantine),
 • sporadisch gebruik of veelvuldig gebruik.

Hoe steviger de tafel (dikker kabinet, hoger gewicht, kwaliteit speelveld, ...), hoe meer deze kan weerstaan aan ruwer en meer intensief gebruik.

Andere elementen zoals stelpootjes en handvaten met ergonomische grip zorgen dan weer voor meer comfort in gebruik.

Aanraders Budget personalisatie

Omdat de Budget personalisatie eerder een beperkte bedrukking inhoudt zijn hierbij de volgende voetbaltafels aangeraden:

Beide voetbaltafels hebben een wit met zilvergrijze kleursamenstelling en zijn daardoor uitermate beschikt voor een bedrukking met een uitgebreid kleurenpallet.

Garlando G-500 Pure White

Verkrijgbaar op bestelling
Prijs exclusief personalisatie
999,-
+ 99,-

Garlando Maracana White Munt

Verkrijgbaar op bestelling
Prijs exclusief personalisatie
1.449,-
+ 99,-

Aanraders Comfort personalisatie

Zoals hierboven reeds vermeld is de Comfort personalisatie beperkt tot slechts één voetbaltafel:

Door z'n wit met zilvergrijze kleursamenstelling is deze voetbaltafel uitermate beschikt voor een bedrukking met een uitgebreid kleurenpallet en is het bijgevolg de perfecte tafel voor een Comfort personalisatie.

Garlando G-500 Pure White

Verkrijgbaar op bestelling
Prijs exclusief personalisatie
999,-
+ 99,-

Aanraders Premium personalisatie

Bij de Premium personalisatie kan zowat elk onderdeel van de voetbaltafel aangepast worden. Omwille van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding worden de volgende voetbaltafels het meest gekozen:

Voor iets meer comfort worden deze voetbaltafels aangeraden:

Dankzij de stelpootjes en handvaten met ergonomische grip hebben deze tafels net dat tikkeltje meer te bieden. Deze Evolution tafelvoetbaltafels zijn trouwens ook te upgraden naar telescopische stangen met plastic poppen of doorlopende stangen met houten poppen.

Garlando G-2000

Verkrijgbaar op bestelling
Prijs exclusief personalisatie
814,-
+ 99,-

Garlando G-500 Evolution

Verkrijgbaar op bestelling
Prijs exclusief personalisatie
909,-
+ 99,-

Garlando G-2000 Evolution

Verkrijgbaar op bestelling
Prijs exclusief personalisatie
999,-
+ 99,-

Belangrijkste kenmerken

Van bovenstaande tafelvoetbaltafels hebben we nog even de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet:

Model Garlando
G-500
Garlando
G-2000
Garlando
G-500
Evolution
Garlando
G-2000
Evolution
Garlando
G-500
Pure White
Materiaal poten stalen poten houten poten stalen poten houten poten stalen poten
Speelveld laminaat laminaat glasplaat glasplaat glasplaat
Stelpootjes
Wanddikte kabinet 25 mm 25 mm 25 mm 25 mm 25 mm
Gewicht 75 kg 75 kg 75 kg 75 kg 75 kg
Dikte stangen 16 mm 16 mm 16 mm 16 mm 16 mm
Voorgemonteerd
Plastic poppen
Plastic poppen kleuren
Houten poppen mogelijk

The bigger, the better! De Garlando G-2000 XXL

Wil je je merk echt in het oog laten springen? Kies dan voor de Garlando G-2000 XXL tafelvoetbaltafel.

Deze voetbaltafel voor 8 spelers (4 tegen 4) is een echte eyecatcher, je kan er gewoon niet naast kijken:

 • meer spelers,
 • meer fun,
 • meer aandacht,
 • meer reclame.

Garlando G-2000 XXL

Verkrijgbaar op bestelling
Prijs exclusief personalisatie
1.749,-
+ 199,-

Meer informatie of offerte op maat?

Wens je meer informatie of een offerte op maat?

Contacteer ons met de volgende informatie:

 • gewenste Garlando tafelvoetbaltafel,
 • gewenste bedrukkingen,
 • gewenste opties/upgrades,
 • eigen ontwerp of niet.

Twijfel niet langer en zet je bedrijf, winkel, club of merk in de kijker!

Personalisatie van je tafelvoetbaltafel